معاونت فرهنگی مدرسه فاطمیه (س) یاسوج
فعالیتهای فرهنگی مدرسه فاطمیه(س)
فعالیتهای فرهنگی مدرسه فاطمیه(س)
گزارش دهه دوم ماه محرم حوزه علمیه فاطمیه (سلام الله علیها)
به همت معاون فرهنگی مدرسه حوزه علمیه فاطمیه در دهه دوم ماه محرم مجلس سخنرانی و عزادرای در این مدرسه برگزار شد.
سخنرانان این مراسم حجه الاسلام و المسلمین مشی از مبلغان در این دهه و حجه الاسلام و المسلمین مقدم، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهر یاسوج بودند.
حجه الاسلام و المسلمین مشی در سخنان خود با بیان فلسفه قیام عاشورا گفت: امام حسین علیه السلام ، هر آنچه داشت در راه خدا داد، جان، مال، فرزند ، کودک شش ماهه و ..... تا دین اسلام و احکام الهی زنده بماند.
در ادامه مباحث مطرح شده وی گفت:
اخلاص و کار برای رضای خدا در اسلام جایگاه ویژه ای دارد به طوری که اگر عملی برای رضای خدا نباشد هیچ ارزشی ندارد، درس خواندن، عزاداری و ..... همه و همه باید همراه با اخلاص باشد تا ماندگار شوند.
وی در بخشی دیگر از بیانات خود به مراحل اخلاص اشاره کرد و گفت: برخی جان و مال خود را می دهند و در مقابل بهشت را می خواهند، گروهی دیگر هبه و بخشش می کنند که این مرحله از معامله بالاتراست، البته در هبه و بخشش نکته ای است که آن انتظار داشتن به اندازه مقدار هبه از طرف مقابل می باشد.
مرحله دیگر بذل و بخشش است که در آن به مقدار بذل توجهی نیست، که این مرحله بالترین مرحله اخلاص می باشد.
وی در ادامه بیان کرد: امام حسین علیه السلام به یاران خود فرمود اگر کسی خیال می کند با من به مقام میرسد، چنین فکر ی را اصلا نداشته باشند، بلکه کسانی بیایند که می خواهند جانشان را در راه خدا بدهند.
حجه الاسلام مشی در پایان سخنان خود گفت: امام صادق علیه السلام می فرماید: اشک هایی که شما میریزید به زمین نمیریزند بلکه توسط ملائکه جمع شده و ذخیره قیامت می شوند. حجه الاسلام مقدم مسئول نهائ رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و استاد اخلاق در حوزه علمیه فاطمیه در سخنان خود در دهه دوم ماه محرم باتوجه به اهمیت سوگواری و عزادار ی در دهه دوم گفت: ارزش یک قطره اشک در دهه دوم چندین برابر از قطرات اشک در دهه اول می باشد. وی در ادامه افزود:علاقه د نیا انسان را به طرف خود می کشد و این باعث می شود که دیگر نتوانیم از آن دل بکنیم و جان و مال خود را در را ه خدا بدهیم و این دلبستگی هنگام جان دادن برای انسان مشکل ساز می شود، درگیر شدن در مسئله های کوچک زندگی باعث می شود انسان اصل و فرع را فراموش کند. حجه الاسلام مقدم در بخشی دیگری از سخنان خود با بیان ویژگی های زودگذر دنیا گفت: نگاه به دنیا باید مانند نگاه به یک بازی باشد و در غیر این صورت دنیا با ما بازی خواهد کرد وی افزود هر چند انسان بنده دنیاست و علاقه دنیا همیشه با ما است ولی باید این امور اداره شوند. در بخش دیگری از سخنان با اشاره به اینکه مشکل در کربلا دین نداشتن و عمق دین را نفهمیدن بود نه حافظ قرآن بودن، گفت: از ویژگی های دین این است که می تواند طوری با انسان رفتار کند که بتواند به واسطه عبادات ارتقاء بهشتی پیدا کند و بواسطه رذالت ها به جنهم وارد شود، پوسته دین را قوی کرد تا مغز ایمان آسیب نبیند. حفظ دین باید برای مسلمان در همه حالات از مهمترین دغدغه ها باشد ، در کربلا اولین ناله ای که کنار جنازه امام حسین علیه السلام شنیده شد این بود که: چادر از سر ما کشیدند.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط طاها در 1392/09/05 ساعت 12:50:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |